Adidas novi tehnički sponzor KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts od avgusta 2020. godine ima novog tehničkog sponzora, lidera u proizvodnji sportske opreme, svetskog i nemačkog giganta, kompaniju adidas.

Ugovor o partnerstvu višestrukog prvaka ABA i domaće Superlige, redovnog učesnika Evrolige i adidas potpisan je na tri godine, a opremu sa čuvene tri “crte” crveno-beli nosiće već od prvog avgusta ove godine!

Adidas će obezbeđivati opremu za sve selekcije KK Crvena zvezda mts, a oprema za utakmice je kreirana specijalno za klub u saradnji stručnjaka adidasa i dizajnera kluba iz Beograda.

Novi dresovi KK Crvena zvezda su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a crveno-beli će osim terena deliti u narednim sezonama i isti logo sa ostalim klubovima iz porodice adidas u Evroligi: Real Madridom, Panatinaikosom, Bajenom iz Minhena…

Sport je snažniji od zlatnih medalja, ima veću moć od osvojenih pehara i legendarnih titula. Sport ima snagu da ujedinjuje, da stvara, i da menja živote ljudi na bolje. Te reči smo utkali u naš brend još pre nekoliko decenija, kada smo postavili cilj da svakom sportisti obezbedimo najbolju moguću opremu, u pogledu performansi, dizajna, kvaliteta.

Samim tim, zadovoljstvo nam je što ćemo u naredne tri godine biti deo Zvezdine šampionske priče i što ćemo biti u prilici da nastavimo da zajedno pomeramo granice.  Verujemo i da ćemo imati mnogo razloga za zadovoljstvo, kao i da ćemo se radovati novim rekordima i pobedama, uz džentlmenstvo na terenu i van njega, što je odlika najvećih – a to adidas i Crvena zvezda svakako jesu!

Detaljan dizajn dresova ćemo uskoro predstaviti javnosti, a verujemo da će naići na izuzetan prijem kod svih kojima su crveno-bele boje u srcu“, rekao je Džordž Micidis, rukovodilac sportskog marketinga iz kompanije adidas.

Crvenoj zvezdi će do početka sezone biti isporučena tri kompleta dresova sa adidas logom: za utakmice kod kuće, u gostima, kao i treća garnitura. Takođe, stiže i personalizovana majica za zagrevanje, kao i replika dres u dečijim veličinama. Ostala oprema za trening i za slobodno vreme će takođe biti u prepoznatljivim crveno belim bojama.

Drago nam je što je uz Crvenu zvezdu stao još jedan veliki svetski brend kao što je adidas i što ćemo sarađivati u narednom periodu. Ovo je prirodan spoj najboljih u svom poslu. Naš klub se trudi da svojim igračima obezbedi vrhunske uslove za utakmice i treninge, što podrazumeva i da brinemo o tome da imaju opremu u skladu sa najvišim standardima kluba i takmičenja u kome igramo već godinama. Ovo je samo jedan od delova našeg šampionskog mozaika koji privodimo kraju i jedva čekamo početak nove sezone. Uželeli smo se košarke i takmičenja, i daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja sportske javnosti i da nastavimo da dominiramo na terenu“, rekao je Filip Sunturlić, direktor kluba sa Malog Kalemegdana.

KK Crvena zvezda mts je ponosan i činjenicom da je među retkima na ovim prostorima poslata partner brenda adidas na globalnom nivou, što je još jedna potvrda kvalitetnog rada kluba u kontinuitetu. Nakon nagrade Evrolige za drugu najbolju marketing strategiju, ovo je samo nastavak pravca ka ostvarenju nasih ciljeva i stvaranju ozbiljnog kluba na evropskom nivou.

KK Crvena zvezda mts novu sezonu i zvanično počinje okupljanjem i testovima početkom avgusta. Odmah nakon toga ekipa će se preseliti na visinske pripreme na Kopaoniku.

Početak nove sezone zvanično je zakazan za 02. oktobar kada će Crvena zvezda mts gostovati ekipi Fenerbahčea u Istanbulu. Zvanično predstavljanje navijačima i domaćoj publici predviđeno je za drugo kolo Evrolige, kada u Beograd stiže ekipa Baskonije. Osim tima za takmičarsku sezonu 2020-2021 biće to svojevrsno predstavljanje našeg tima u novoj opremi adidasa.