Crvena zvezda i Bel Medic nastavljaju uspešnu saradnju

KK Crvena zvezda mts i već dokazani partner našeg kluba Bel Medic potpisali su ugovor o produžetku saradnje koja će trajati i tokom takmičarske sezone 2020-2021.

Vrlo uspešna saradnja našeg kluba i partnera Bel Medic-a traje još od 2018. godine i obuhvata medicinsku negu i partnerstvo našeg kluba na svim nivoima: od  igrača prvog tima, svih zaposlenih u klubu, pa do svih mlađih selekcija.

Ova saradnja dobija posebno na značaju u vremenima kada smo svi, pa i svetski sport i košarka, pogođeni pandemijom virusa Covid-19 i kada je briga o zdravlju dobila još veći značaj.

Produženjem ugovora KK Crvena zvezda mts je obezbedio da crveno-beli imaju najbolju moguću lekarsku negu. Bel Medic ima tradiciju dugu 25 godina u pružanju medicinskih usluga. Trebalo bi istaći da će između ostalog, ekipa Bel Medic-a uvek biti uz crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama mlađih selekcija.

“Produžetak saradnje sa Bel Medic-om najbolje govori i o nama kao klubu koji raste iz godine u godinu. Uvek nam je jedna od najvažnijih tačaka u godišnjem planu bilo i pružanje najbolje moguće nege našim igračima i ljudima koji rade u klubu. Sada je potreba za time, u ovim vremenima pandemije Covid-19 još veća i važnija. Menadžment Crvene zvezde mts teži tome da oko sebe okupi tim partnera koji će olakšati funkcionisanje kluba i igračima dozvoliti da sve misle usmere na parket i nastave da predstavljaju klub na najbolji mogući način, što ove sezone neće biti ni malo lako u novim okolnostima u kojima živimo. Ostanak Bel Medic-a u našem timu prijatelja i saradnika u ovim vremenima je jedan od najvećih koraka u tom pravcu”  istakao je Sunturlić.

Ispred Bel Medic-a dr Ivana Petrović:

“Na naše izuzetno zadovoljstvo objavljujemo da se saradnja sa Crvenom zvezdom nastavlja u duhu istih vrednosti i deljenja zajedničkih uspeha. Ponosni smo na činjenicu što smo u prethodnom periodu ponovo dokazali da smo lideri u svojim oblastima, uprkos krizi koja je pogodila sve sfere poslovanja.To je rezultat velikog ujedinjenog truda, zalaganja, posvećenosti i nesebičnog ulaganja u dostizanje najviših profesionalnih ciljeva. Sa velikom pažnjom koju poklanjamo sadašnjoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji, a u vezi sa virusom Covid 19, Bel Medic će i dalje pružati najviši mogući kvalitet zdravstvene zaštite i na taj način omogućiti svim članovima kluba da se neprekidno bave postizanjem najboljih rezultata. Nova poslovna sezona predstavlja veliki izazov na koji ćemo odgovarati samo radom i uspehom. Održavanje ovakvih tradicionalnih odnosa svrstava se u jedno od naših velikih dostignuća. I sada smo tu za vas i vašu porodicu”, istakla je doktorka Ivana Petrović.

Produženje ugovora između KK Crvena zvezda mts i Bel Medic-a je još jedan veliki i vrlo značajan korak za naš klub da obezbedimo najbolje moguće zdravstvene uslove za naše igrače i klub pred sezonu koja će biti izuzetno zahtevna i teška za sve.

KK Crvena zvezda mts