Lojd: Navijači su poseban motiv

Bek Crvene zvezde mts Džordan Lojd nije krio oduševljenje zbog načina na koji su ga dočekali navijači crveno-belih. Ogroman broj poruka na društvenim mrežama ga je malo iznenadio, ali kako i sam ističe predstavlja mu ogroman motiv da svaki trening i utakmicu dočeka još motivisanije. Njegove partije iz prošle evroligaške sezone i posebno završnice ACB lige u dresu Valensije bile su zaista impresivne, a u novoj sredini ima želju svoje igre podigne na još viši nivo.

Po dolasku u Beograd, a uoči početka priprema na Kopaoniku koje su uveliko u toku, Lojd je govorio o brojnim temama.

’’Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško. Sećam se da su navijači bilo veoma aktivno uključeni u igru, čak i uprkos tim tehničkim poteškoćama koje su se dogodile. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takve navijače i biti deo takve dobre atmosfere’’, istakao je Lojd koji je potom govorio o svojim ciljevima za narednu sezonu:

’’Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou i ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Pobede. To je definitivno nešto u čemu želim da doprinesem. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje ja mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu’’, rekao je bek crveno-belih.

Lojd je za kraj razgovora govorio o navijačima Crvene zvezde sa kojim je putem društvenih mreža već ostvario sjajnu komunikaciju.

’’Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na mojim društvenim mrežama i još uvek svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram’’, istakao je Džordan Lojd.

https://www.instagram.com/tv/CD8onpyJtCr/?utm_source=ig_web_copy_link