Crvena zvezda i Rancco – dobitna kombinacija

KK Crvena zvezda mts obnovio je saradnju sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Rancco. I naredne sezone crveno-beli košarkaši i stručni štab nosiće odela ovog eminentnog proizvođača i velikog prijatelja našeg kluba

U prethodnih pet godina KK Crvena zvezda mts imao je više nego uspešnu saradnju sa kompanijom „Rancco“. Odela ovog proizvođača bila su sastavni deo kolekcije stručnog štaba i igrača kluba sa Malog Kalemegdana, kao i ljudi iz menadžmenta kluba.

Na obostrano zadovoljstvo, tako će biti i u narednim sezonama, jer su Crvena zvezda i kompanija „Rancco“ obnovili saradnju.

“Naš klub ponosan je što njegovi partneri ostaju uz pobednički tim, posebno sada u vremenima globalne pandemije virusa Covid-19.Kao klub unapred se zahvaljujemo na ogromnom poverenju i radujemo se budućoj saradnji i novim uspesima” rekao je prilikom produžetka saradnje direktor kluba Filip Sunturlić.

Igrači, stručni štab i menadžment kluba promociju nove linije i odela kompanije “Rancco” imaće na prvoj utakmici Evrolige protiv Fenerbahčea, kao i na promotivnim kampanjama kompanije “Rancco” pre i tokom sezone.