Crvena zvezda i OLD SPICE produžili saradnju

KK Crvena zvezda mts sa ponosom obaveštava da je nastavio poslovnu saradnju i potpisao novi ugovor sa renomiranim svetskim brendom „Old Spice“.Osim na terenu, KK Crvena zvezda radi i na održavanju i ojačanju svog sponzorskog pula i povećanju broja poslovnih prijatelja, koji su uz klub i crveno-bele boje.Zato nam izuzetno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je svetski poznat brend „Old Spice” odlučio da ostane u pobedničkom timu.

“Old Spice” je lider na polju proizvoda za ličnu negu, koji je osnovan daleke 1937. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa više od 80 godina iskustva na svetskom nivou, ‘’Old Spice’’ je brend koji pruža autentičnost, kvalitet i sigurnost kroz širok spektar proizvoda za muškarce.

Direktor KK Crvena zvezda mts govorio je direktor Filip Sunturlić:

Osnovni zadatak menadžmenta kluba je da na svakom nivou obezbedimo što bolje uslove našem prvom timu. Nastavak saradnje sa brendom ’’Old Spice’’ je još važan jedan korak u tom pravcu. Veoma smo ponosni što je jedan takav prepoznatljiv i svetski poznat brend ostao uz nas i vidi u Crvenoj zvezdi idealnog partnera. Naša saradnja izazvala je veliku pažnju prošle sezone na više načina, javnost je izuzetno pozitivno reagovala na naše zajedničke marketinške kampanje. U svetu sporta postoji jedna izreka da “pobednički tim ne treba menjati” i u tom smislu odluka KK Crvena zvezda mts i “Old Spice” je bila izuzetno laka. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim’’Old Spice-u’’, ali i svim partnerima čija uloga posebno u sezoni koja je opterećena i Koronom dobija na posebnom značaju” istakao je Sunturlić.

Kao kompanija, biramo svoje partnere pažljivo i vrlo temeljno. Činjenica da je KK Crvena zvezda mts naš partner već treću godinu zaredom dokazuje da imamo zajedničku misiju i viziju – da podržimo prave vrednosti, među kojima se sport svakako ističe”, rekla je Mariana Kordopati, senior brend i komercijalni direktor za jugoistočnu Evropu u kompaniji P&G.

KK Crvena Zvezda podseća da se nalazi u uskom krugu partnera kompanije “Old Spice” iz sveta sporta u kome se nalaze NFL liga i E-Sports programi.