Zvezdina pobeda za pamćenje (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde mts napravili su istinski podvig u 5. kolu Evrolige. U goste crveno-belima je došao slavni CSKA, aktuelni šampion Evrope. To je samo po sebi bio veliki izazov, a ako uzmemo u obzir da su izabranici Saše Obradovića bili lišeni jednog od glavnih aduta, svog šestog igrača sa tribina, podvig je utoliko veći.

Crvena zvezda je na taj način uspela po drugi put u istoriji da savlada jednog od najtrofejnijih timova Evrope. Drama nije izostala, baš kao i fantastični individualni potezi. Lojd je i ovog puta brilirao, opravdao epitet najboljeg strelca Evrolige i meč završio sa 31 poenom. Takav učinak postavio ga je na drugo mesto najboljih strelaca kola, tik iza Alekseja Šveda koji je postigao 32 poena. Takođe, Lojd je bio i drugi u MVP trci iza Nemanje Nedovića koji je imao indeks korisnosti 28 u pobedi Panatinaikosa protiv Fenerbahčea.

Atraktivne poteze, u kojima je prednjačio Emanuel Teri i još mnogo toga, možete pogledati u izveštaju koji je pripremio kreativni tim KK Crvena zvezda mts.

Takođe, pozivamo vas da pogledate video izjave najkorisnijeg igrača utakmice Džordana Lojda i Emanuela Terija. Dvojice od mnogih junaka velike pobede Crvene zvezde mts u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.