Soccer zvanični beting partner KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts ponosan je na činjenicu da oko sebe ima prijatelje i partnere koji su tu uz klub u najrazličitijim situacijama sa kojim se jedan klub, koji se takmiči na najvišem mogućem nivou, suočava iz dana u dan. Pogotovo je teško u ovoj sezoni kada su okolnosti potpuno drugačije od svega na šta smo do sada navikli i zato je podrška naših prijatelja i partnera još bitnija.

Od sada je sponzorski pul Crvene zvezde još jači. Naime, novi zvanični beting patner crveno-belih je jedan od lidera u industriji igara na sreću na ovim prostorima – sportska kladionica Soccer.

Kompanija Soccer dugi niz godina zauzima visoku poziciju u svojoj industriji, a u prethodnih nekoliko godina su sve prisutniji u sportskom životu u Srbiji. Podsetićemo samo na to da je kompanija Soccer imala veliku ulogu u organizaciji praktično prvog teniskog turnira u Evropi nakon početka panedmije virusa Covid-19 i da je teniski turnir u Beogradu bio u tom trenutku jedan od najpraćenijih sportskih događaja u svetu.

S toga, jedan prirodan sled događaja da takva kompanija proširi svoj uticaj u sportskoj industriji u Srbiji i oni su izabrali da način za to bude partnerstvo sa regionalnim i srpskim šampionom – Crvenom zvezdom!

Povodom ove sradnje govorio je direktor KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić:

‘’Saradnja sa sportskom kladionicom Soccer je samo još jedan dokaz da sve urađeno u periodu iza nas nailazi na veliki odjek. Kada to kažem, ne mislim samo na sportske rezultate, već i uspešan rad svih struktura kluba. Uprava, menadžment, sportski sektor, ali i svi klupski partneri… Svi mi funkcionišemo kao snažan i uigran tim, a naši rezultati govore najbolje u prilog tome. Drago mi je da smo dodatno osnažili naš tim za jedan brend kakav je sportska kladionica Soccer. Posebno imponuje to što su gotovo svi dugogodišnji partneri uz nas i u ovim teškim vremenima, a Soccer se sada pridružuje toj grupi uspešnih brendova koje smo okupili u našoj crveno-beloj porodici. Nemam nikakvu sumnju da je ovo samo početak jedne dugoročne i uspešne saradnje’’, istakao je Sunturlić.

Predstavnici sportske kladionice Soccer takođe nisu krili zadovoljstvo:

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da stanemo iza tako velikog i renomiranog kluba kao što je KK Crvena zvezda mts. Ovaj klub koji ima uspešnu tradiciju već 75 godina iznedrio je neke od od najvećih imena srpske košarke. Čast nam je ukrstimo naše boje sa prepoznatljivo crveno-belom bojom i nadamo se da će ovo partnerstvo biti dugoročno. Kladionice Soccer već dugi niz godina podržavaju sport u Srbiji i ovo je pokazatelj naše posvećenosti strategiji razvoja sporta” izjavili su zvaničnici ove kompanije.

Ugovor o saradnji potpisan je do kraja tekuće sezone i njom je predviđeno da crveno-beli prvotimci nastupaju u ABA ligi i Superligi Srbije sa logom kompanije Soccer na dresu.