Zvezdaši, vi birate najbolji potez u novembru (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde mts imali su izrazito naporan mesec novembar. U samo 30 dana odigrali su čak deset takmičarskih utakmica. Izabranici Saše Obradovića uspeli su da zadrže epitet nepobedivih u regionalnom takmičenju i ostvarili su izrazito vredne evroligaške pobede u Francuskoj i Italiji.

Bilo je u prethodnom mesecu fantastičnih utakmica, a uprkos velikoj potrošnji ni atraktivni potezi nisu izostali. Kreativni tim KK Crvena zvezda mts za vas je odabrao deset najboljih poteza u novembru. Koji je bio najbolji? O tome odlučuju Zvezdaši!

U slučaju da već niste preuzeli zvanične Vajber stikere, pozivamo vas da to učinite odmah i to veoma lako. Automatski ćete ući u Vajber zajednicu KK Crvena zvezda mts gde vas očekuje mnogo interesantnog sadržaja, baš kao i mogućnost da izaberete najataraktivniji potez crveno-belih u novembru mesecu.

Uživajte u potezima, glasajte, a potom na instagram stranici KK Crvena zvezda mts ostavite komentar sa obrazloženjem vašeg glasa. Tri najkreativnija komentara biće nagrađena poklonom koji je obezbedio klupski partner Old Spice.