Crvena zvezda je najbolji sportski brend Srbije!

SPORTO je najveća regionalna godišnja konferencija na kojoj se dodeljuju nagrade za najbolje sportske brendove tradicionalno je održana i KK Crvena zvezda je proglašena za najbolji brend na teritoriji Srbije u konkurenciji sportskih organizacija.

KK Crvena zvezda mts dobio je još jedno laskavo priznanje. SPORTO, regionalna godišnja konferencija tradiconalno je održana, ovog puta kao što tradicija nalaže u Portorožu, već u digitalnom format. Gosti su bili eminentne ličnosti iz sveta biznisa i sporta, a kao gosti predavači pojavili su Mark Kjuban, vlasnik Dalas Meveriksa i Arsen Venger, legendarni trener Arsenala. I ove godine podeljene su nagrade za najbolje sportske brendove u regionu i Srbiji za 2020. godinu. Kriterijum za nagradu je istraživanje javnog mnjenja koje sprovodi agencija Mediana iz Slovenije, a to istraživanje je nedvosmisleno pokazalo da je Crvena zvezda najbolji sportski brend u Srbiji!

Laskavo priznanje podelila su dva člana crveno-bele porodice jer je prvo mesto dodeljeno KK Crvena zvezda mts i fudbalskom klubu. Ovo je treći put da je KK Crvena zvezda osvajač velikog priznanja na SPORTO konferenciji.

Trebalo bi pomenuti da je u konkurenciji sportista nagradu osvojio osvedočeni Zvezdaš Novak Đoković, dok je u konkurenciji dama laureat Ivana Španović.

’’Velika nam je čast što smo od strane organizatora konferencije Sporto proglašeni za najbolji sportski timski brend u Srbiji. Ovo predstavlja pravu potvrdu našeg dugogodišnjeg rada i ulaganja da izgradimo ozbiljan sistem, koji je prepoznatljiv širom Evrope. Taj sistem čine pre svega ljudi koji su svakoga dana u potpunosti posvećeni Crvenoj zvezdi. Njihova strast i emocija prema crveno-belim bojama je motor svih naših uspeha na terenu i van njega. Predsednik kluba, uprava, svi zaposleni i veliki broj volontera čine ono što je Crvena zvezda danas – najbolji sportski brend regiona. Svi oni daju nemerljiv doprinos rezultatima, uspesima i kreiranju slike o uspešnom i modernom klubu na nivou evropskih velikana. Na ovo gledamo kao na potvrdu dobrog rada i obavezu da u narednom periodu budemo još bolji’’, istakao je Janko Stanković direktor marketinga Crvene zvezde mts.

Menadžment Crvene zvezde mts čestita svim dobitnicima Sporto nagrade, a priznanje koje je dobio prihvata kao obavezu da naš klub nastavi da predstavlja Srbiju na najbolji mogući način kako u regionu tako i u Evropi.