Zdravstveni radnici su naši heroji!

Protekla godina, kao i početak 2021. godine obeležila je pandemija virusa Covid-19. Naša svakodnevnica je potpuno promenjena, ali nema sumnje da su se zdravstveni radnici širom planete suočili su se sa jednim od najvećih izazova u svojim karijerama. Na prvoj liniji fronta, u danonoćnoj borbi sa velikom pošasti, stavili su svoje znanje i iskustvo u službu čovečanstva koji se suočilo sa do skoro nepoznatim virusom.

Profesionalizam, posvećenost svakom pacijentu, briga i velika žrtva zdravstvenih radnika Srbije je nešto što moramo zauvek da zapamtimo. KK Crvena zvezda mts našao je način da kaže jedno veliko HVALA.

Naš Klub ima veliku privilegiju da uz sebe ima fantastičan tim lekara. Doktori Nebojša Mitrović, Boris Gluščević, Milan Mirković i Darko Bajec daju nemerljiv doprinos u svakdonevnom funkcionisanju Crvene zvezde, a uprkos tome konstantno su posvećeni borbi za zdravlje građana Srbije. Na utakmici Crvena zvezda – Barselona njima je menadžment kluba uručio zahvalnice koje su imale za cilj da se Klub zahvali njima, ali i svim zdravstvenim radnicima Srbije koji su istinski heroji. Upravo to je i natpis na specijalno dizajniranoj zastavi koja je okačena pod svodove hale Aleksandar Nikolić, a na kojoj se Klub zahvaljuje svim zdravstvenim radnicima Srbije.

Oni su heroji današnjeg vremena, heroji našeg društva i uvek prvi na liniji fronta u ovoj, svim prethodnim i borbama koje slede.

JOŠ JEDNOM HVALA ISTINSKI HEROJI!