CRVENO-BELI VIKEND: Vredna pobeda juniora

Juniori Crvene zvezde mts upisali su novi trijumf i to veoma važan. U zaostalom meču 13. kola Roda Juniorske lige Srbije u dvorani Basket City gostovao je Dinamik. Viđena je veoma neizvesna utakmica, u kojoj se pitanje pobednika rešavalo u poslednjim sekundama. Crveno-beli su imali jače živce i oslonili se na odličnu odbranu koja je prelomila pitanje pobednika. Crvena zvezda je na kraju slavila rezultatom 77:76.

Uživo prenos ove uzbudljive utakmice mogli ste da pratite na zvaničnom jutub kanalu Kluba. Snimak možete pogledati u bilo kom trenutku na istom mestu:

 

Najefikasniji akter utakmice bio je Filip Branković koji je meč završio sa 20 poena i uz to dodao sedam skokova. Milutin Vujičić je upisao 13 koševa i osam asistencija, a dvocifreni su bili Ognjen Vukas sa 11 (6 asistencija), Andrija Topalović sa 10 i Nikola Šaranović sa isto toliko, a pri tom je imao i šest skokova.

Nakon ove važne pobede Crvena zvezda zauzima treće mesto na tabeli Juniorske lige Srbije, uz malu napomenu da usled brojnih odloženih mečeva svi učesnici lige nemaju isti broj mečeva.

Crvena zvezda mts – Dynamic VIP Pay 77:76 (14:15, 24:23, 21:17, 18:21)

Crvena zvezda mts: Vukas 11 (6as), Gačić 7, Vudragović, Vujičić 13 (8as), Mihailović, Topić 2, Šaranović 10 (6sk), Vuković, Matović 4, Topalović 10 (4sk), Radojević, Branković 20 (7sk).