Odložena utakmica u Novom Mestu, novi slučajevi Covid-19 u timu

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba koji su obavljeni u petak, identifikovan novi pozitivni nalazi  na virus Covid 19 u redovima našeg prvog tima i  stručnog štaba.

Svi pozitivni su prema svim zdravstvenim protokolima, kao i u prethodnim slučajevima, hitno stavljeni na mere kućne izolacije i njihovo zdravstveno stanje prati lekarski tim KK Crvena zvezda. Naš klub sa žaljenjem konstatuje da je od utorka tokom svakodnevnih testiranja utvrđeno prisustvo virusa Covid-19 kod 4 igrača prvog tima, 4 člana stručnog štaba i 2 člana administracije.

Zbog svega navedenog KK Crvena zvezda mts primoran je da po prvi put zatraži odlaganje utakmice ABA lige, ( Krka Novo Mesto, meč 18.kola nedelja u 18 h).

Crvena zvezda zbog bezbednosti svih, zdravstvenih protkola u Republici Sloveniji ali i velikog broja zaraženih u svojim redovima nije u mogućnosti da otputuje na meč u Novom Mestu.

KK Crvena zvezda mts će o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima tokom vikenda i pred nacionalni Kup Radivoja Koraća,  blagovremeno obavestiti javnost. Nova detaljna testiranja biće obavljena već u nedelju u jutarnjim časovima.

KK Crvena zvezda mts