Kup je naš – majice u prodaji!

Košarkaši Crvene zvezde mts napravili su na finalnom turniru Kupa Radivoj Korać istinski podvig. Otpisani od pojedinaca, usled brojnih izostanaka, ali sa jasnim ciljem i planom kako do njega stignu crveno-beli su pokazali svoje najbolje i najlepše lice, a to je da su TIM!

Podvig na Kupu u Novom Sadu će se pamtiti i prepričavati. Bez pet izrazito bitnih prvotimaca, dva člana stručnog štaba, crveno-beli su koračali do trofeja. Hrabri i pametni, preko Radničkog iz Kragujevca, večitog rivala Partizana i potom Mege Soccerbet, stigli su do ’’Žućkove levice’’!

I ovaj Kup je rađao svoje heroje, a potpuno sa pravom bujica emocija je usledila pri dodeli trofeja. Kapiten Branko Lazić je u specijalno dizajniranoj majici prigrlio ponovo ’’Žućkovu levicu’’, a to je bio čak njegov 15. trofej u dresu Crvene zvezde.

Vredan suvenir, polo majica koja je posebno dizajnirana za ovaj jubilej – 10. naciononalni Kup u klupskoj istoriji, od danas se nalazi u prodaji! Cena majice, elegantnog dizajna sa vezenim grbom KK Crvena zvezda, kao i trofejem ’’Žućkove levice’’, ali i zlatnim brojem 10 na rukavu koji nosi jasnu simboliku – iznosi 1.990 dinara.

Majicu u vašoj veličini možete poručiti putem stranice zvaničnog Fan Store-a KK Crvena zvezda:

Polo KUP JE NAŠ

Takođe, majica se nalazi u prodaji u zvaničnoj radnji KK Crvena zvezda koja je smešetena u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Zvezdaši, Kup je opet naš!