Crveno-beli vikend: Pobede kadeta i pionira, juniori na derbiju u Užicu

Tokom vikenda odigrane su utakmice u pionirskoj i kadetskoj ligi Srbije u kojima su košarkaši Crvene zvezde zabeležili pobede, dok juniore tokom nedelje očekuje derbi protiv ekipe Slobode.

Kadeti su igrali meč 19.kola „Triglav lige“protiv ekipe Slobode i stigli su do pobede 99:51 u utakmici koja je odigrana u dvorani „Basket City“ bez prisustva publike.

U 11. pobedi crveno-belih ove sezone (uz 4 poraza) najefikasniji je bio Gagić sa 20 poena, dok je Lutovac ubacio 15, a dvocifreni su bili i Gačić i Vuković.

KK Crvena zvezda mts: Topić 6 (8ast), Radovanović 8,  Radaković 7, Gačić 10,  Lutovac 15 (6sk), Gagić 20 (5 ukr.), Mišić 8, Čubranović 4, Marjanac 2, Dabić 5, Radojević 4, Vuković 10 (6sk).

Na nekompletnoj tabeli (nije odigran veliki broj utakmica zbog pandemije) crveno-beli su sedmi na tabeli, a trenutno vodi ekipa Borca sa skorom 17-1.

U narednom kolu ekipa Crvene zvezde gostuje ekipi Budućnosti.

Juniorsku ekipu koja nije igrala tokom vikenda, u četvrtak od 15.30 časova očekuje derbi 19.kola protiv ekipe Slobode (vodeći tim na tabeli sa 15-1) u dvorani „Veliki Park“ u Užicu.

Konačno, pioniri su u okviru kvalitetne lige savladali su 10. kolu ekipu „Div basket“ 86:57 i trenutno sa skorom 6-4 zauzimaju 4. mesto na tabeli. U narednom kolu pionire Crvene zvezde očekuje duel sa vršnjacima „Beovuka 72“.

Celu utakmicu kadeta možete pogledati na našem kanalu: