Pick N’ Talk E04: Marko Simonović

Gost četvrte epizode podkasta KK Crvena zvezda mts ’’Pick N’ Talk’’ bio je Marko Simonović koji je jedan od igrača koji je obeležio modernu istoriju crveno-belih.

Prirodan sled događaja je da gost u podkastu KK Crvena zvezda mts Pick N’ Talk bude Marko Simonović. Njegovo ime vezuje se za neke od najvećih uspeha u modernoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana i to nije slučajno. Za Crvenu zvezdu je Simonović uvek nastupao sa posebnim emocijama i o tome je govorio kod domaćina podkasta Ivana Minića i Milana Dozeta.

’’Ja stvarno Crvenu zvezdu volim i osećam drugačije ovaj klub. Nije osećaj kao kada igraš u inostranstvu. I tamo se boriš, igraš, ali gledaš kako ćeš proći u toj sezoni… Ovde ne! Ovde je skroz drugačije. Interes mi je samo da tim napravi rezultat i da se ostvari zacrtano na početku sezone. Da li će to biti dva poena ili 202 poena, da li pet minuta ili bez minuta ili 30 po utakmici… Samo da se to desi. Ne možete da ne volite, kada izađete iz hale, kada vas navijači grle i ljube… Kada vidite da plaču i govore ’’nema veze, dali ste sve od sebe’’. Jednostavno, ne možete da ne volite taj klub’’

Pored posebne emocije koja ga vezuje za crveno-bele boje Simonović je govorio i o brojnim drugim temama – svojim počecima, reprezentaciji, bogatoj internacionalnoj karijeri. Uživajte u novom podkastu ’’Pick N’ Talk’’.