Pick N Talk EP05 – HEROINA

Danas ne samo u košarkaškom svetu dovoljno je reći – Nataša Kovačević.

Kada je doživela saobraćajnu nesreću zbog koje joj je amputirana noga do kolena, košarkašici Nataši Kovačević se ceo život koji je do tada živela i za koji je znala se prekinuo. Međutim, nije se zaustavio!

Termin „heroina“ dobio je novo zaštitno lice, a Nataša je uz podršku bliskih ljudi, KKŽ Crvena zvezda i Košarkaških saveza Srbije i Francuske, celokupne, ne samo košarkaške zajednice i javnosti, ali i velikoj mentalnoj snazi i  duhu, uz pomoć sportske proteze nastavila da se bavi sportom koji voli.

U novoj, petoj epizodi „Pick N Talk“ podcasta, gost je Nataša Kovačević, koja govori o svom po svemu jedinstvenom putu koji je malo njih pre nje prošao: odrastanju i ljubavi prema košarci, prvom treningu, debiju u dresu Voždovca, omiljenoj poziciji, teškoćama usklađivanja sporta i obrazovanja, tri životna postulata koja joj se nisu promenila,  prvoj misli nakon nesreće, velikoj volji i želji, “magičnoj nozi” i povratku na teren, i novim ulogama koje je prihvatila kao neko ko je pokazao da prepreka u životu zapravo nema – Nataša Kovačević 5. epizoda podcasta “Pick N Talk”.

Epizodu možete preslušati i na SoundCloud profilu Kluba i na predviđenim podcast platformama: https://soundcloud.com/radiocrvenazvezda/podcast-pick-n-talk-epizoda-5-natasa-kovacevic

KK Crvena zvezda