PICK N’ TALK E06: Jordan Loyd

Stigao je u Beograd sa oreolom odličnog strelca koji nije dobio pravu šansu u Valensiji dok nije „eksplodirao“ u balonu Endese u sezoni koju je obeležila korona.

Dao je reč Crvenoj zvezdi koja je verovala u njega, i pored unosnijih ponuda nakon odlično odigrane završnice španske lige, održao je obećanje i došao u Beograd i Crvenu zvezdu.

Amerikanac Džordan Lojd jedan je od najboljih strelaca i stranaca koji su nosili crveno-beli dres. Od „običnog momka u odelu“ Toronto Reptorsa do poštovanog evroligaškog igrača i jednog od najboljih napadača na starom kontinentu.

Ovaj 27-godišnji Amerikanac treći je strelac regularnog dela Evrolige i jedan od najvažnijih šrafova u ovogodišnjoj ekipi crveno-belih.

U novom izdanju podcasta „Pick N Talk“ 27-godišnji Lojd govori o svemu, o nekim stvarima po prvi put: odrastanju, ocu kao najtežem košarkaškom treneru, koledžu i slučajnoj šansi koju je ugrabio sa dvosmernim ugovorom i „ušunjao“ se u NBA. Kako su mu Vanja Marinković i atmosfera na utakmici Crvena zvezda – Valensija pomogli da se odluči za Beograd, daljim planovima, mogućnosti da ostane u Crvenoj zvezdi, svojim pogledima na sport i život u novom podcastu Pick N Talk govori Jordan Loyd…