Pioniri na završnom turniru, kadeti sa Megom, juniori sa Borcem u plej ofu

Pioniri Crvene zvezde plasirali su se na završni turnir prvenstva Srbije u svom starosnom uzrastu pošto su tokom trodnevnog turnira koji je održan u Čačku osvojili drugo mesto.

Crveno-beli koji su igrali ovaj turnir bez startnog centra Spasojevića, poraženi su prvog dana kvalifikacionog turnira od domaćina Mladosti 89:61, ali  su u preostale dve utakmice podigli formu i pobedili ekipe Juniora i Difensa i obezbedili plasman na završni turnir.

Na finalnom turniru takmičiće se 8 ekipa koje su svoje mesto obezbedile na 4 kvalifikaciona turnira koja su odigrana prethodnog vikenda.

Tokom vikenda na terenu su bili i kadeti i juniori koji su igrali zaostale mečeve Triglav i Roda lige protiv ekipe Mege. Kadeti su bili vrlo ubedljivi i slavili su protiv ekipe Mege u petak 91:69 uz 18 poena Pavlovića i 14 Gačića. Crveno-beli kadeti su na kraju regularnog dela sa skorom 18:4 zauzeli treće mesto i na startu plej ofa u četvrtfinalu igraće sa šestoplasiranom ekipom Mege.

Juniori su u svojoj zaostaloj utakmici koja nije imala nikakav takmičarski značaj poraženi rezultatom 73:63 od vršnaja Mege..

Samo dvojica igrača Crvene zvezde imali su dvocifren učinak Branković 17 poena, i Šaranović 12.

Crveno-beli će kao drugoplasirani na tabeli (tu poziciju su obezbedili pre zaostale utakmice) u plej ofu u četvrtfinalu igrati protiv ekipe čačanskog Borca.