Kadeti Crvene zvezde na završnom turniru u Čačku

Finalni turnir Triglav Kadetske lige Srbije startuje u petak 14. maja 2021.  I trajaće tokom narednog vikenda do nedelje 16. maja.

Turnir na kome će učestvovati i kadeti Crvene zvezde se održava u Čačku, u dvorani „SC Mladost kraj Morave“, a organizator je KK Borac koji je takmičenje u regularnom delu sezone završio na prvom mestu.

Uz domaćina Borac i Crvenu zvezdu mts, učesnici završnog turnira su, SPD Radnički d.o.o., Dinamik VIP PAY, Partizan NIS, Mega Soccerb, Star i Marinosi.

Finalni turnir igraće se bez prisustva publike uz svo poštovanje zdravstvenih i protokola organizacije utakmica KSS.

U regularnom delu sezone, ekipa Crvene zvezde zauzela je treće mesto pa će se u prvoj četvrtfinalnoj utakmici sastati sa vršnjacima Mege. Taj meč na programu je u petak od 19.30 časova.

U ostalim četvrtfinalnim duelima sastaju se Borac- Marinos, Dynamic VIP Pay – SPD Radnički, Partizan NIS – Star.

Ukoliko uspešno prebrode prvu prepreku crveno-beli će u subotu igrati sa pobednikom četvrtfinalnog duela Partizan – Star.

KK Crvena zvezda će na završnom turniru u Čačku nastupiti u sledećem sastavu:

Filip Radaković, Nikola Topić, Vladimir Pavlović, Ognjen Matović, Luka Vudragović, Lazar Gačić, Andrija Radojević, Andrija Vuković, Pavle Mišić, Vasilije Dabić, Relja Radovanović, Bogdan Lutovac, Đorđe Marjanac. Trener Slobodan Klipa.