Vladimir Cvetković – u susret 80.rođendanu velikana Crvene zvezde

Kada se govori o bogatoj istoriji SD Crvena zvezda, najvažnijim događajima u istoriji košarkaškog i fudbalskog kluba koji su postali crveno slovo za sve koji vole Crvenu zvezdu – jedno ima je uvek prisutno kao nezaobilazno.

Vladimir Cvetković  kao košarkaš, reprezentativac, bivši igrač Crvene zvezde, pa kasnije prvi operativac FK Crvena zvezda u vreme kada je naš klub postao prvak Evrope i sveta, 24.maja puni 80 godina!

„Cvele“ je neko koga svaki Zvezdaš zna. Kao što zna i šta je dao našoj Crvenoj zvezdi. Neko koji je bio košarkaš među fudbalerima i fudbaler među košarkašima ali na prvom mestu  čovek koji i danas voli Crvenu zvezdu svim svojim bićem. Iskreno i iz srca…  Zato je KK Crvena zvezda u susret 80. rođendana  Vladimira Cvetkovića pripremila pripremila veliki intervju sa velikanom KK Crvena zvezda o njegovim počecima, prvim košarkaškim danima, najvećim uspesima kao igrača, kasnije i  prvog operativca FK Crvena zvezda, KK Crvena zvezda danas i podršci za crveno-bele koje prati svaku utakmicu, uz brojne anegdote i informacije koje ćete po prvi put moći da čujete.

Kao najavu ovog intervjua čoveka koji je značajan za prošlost, sadašnjost i budućnost Crvene zvezde koji će biti objavljen 24.05.2021. godine na 80.rođendan Vladimira Cvetkovića pogledajte i kraći video: