Crveno-beli putuju u Podgoricu

Košarkaši Crvene zvezde putuju u petak u popodnevnim časovima u Podgoricu, gde ih u subotu (20.30 časova dvorana Morača) očekuje treći meč finalne serije protiv ekipe Budućnosti VOLI.

Crveno-beli su u dve odlične i uzbudljive utakmice sačuvali prednost domaćeg terena, i pored činenjice da trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

U prethodna tri dana sa skraćenom rotacijom i nakon ogromne potrošnje koju je iziskavalo igranje dve utakmice finala, crveno-beli su trenirali u hali „Aleksandar Nikolić“, osvežili se i spremni idu za Crnu Goru na meč koji je na programu u subotu u pola 9.

Posle dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe  Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti“ rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

Ognjen Kuzmić: „ Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata.“ rekao je centar crveno-belih.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak u istom terminu od 20.30 časova, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali „Aleksandar Nikolić“.