Crveno-beli se spremaju za četvrti meč

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon tesno izgubljene utakmice broj 3 u finalu ABA lige pripremaju se za četvrti meč koji će se igrati u ponedeljak od 20.30 časova u dvorani „Morača“.

Nedelju su crveno-beli iskoristili za odmor i pripremu naredne utakmice, a tokom popodnevnih časova treniraće u dvorani u Podgorici.

Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić: „Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba skoncetrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč“ rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić: „Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa puno energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela“ rekao je kapiten crveno-belih.

Meč broj 4 igra se u ponedeljak, ukoliko bude bilo potrebno peti odlučujući meč serije na programu je u petak u dvorani „Aleksandar Nikolić“.