Dejan Radonjić “Moramo da pronađemo dodatnu snagu”

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u nedelju ekipu Mege u poslednjem meču ove sezone, ujedno i „majstorici“ superlige Srbije.

Umorni i iscedjeni Crveno-beli su nakon ubedljive pobede u prvoj utakmici, doživeli poraz u drugom meču u petak, pa će se nakon osvojenog kupa i ABA lige, za treći trofej ove sezone boriti u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“ od 20.30 časova.

Trener Dejan Radonjić ima puno problema pred ovu utakmicu, ali veruje da će crveno-beli pronaći dodatne rezerve i snage, da i pored skraćene rotacije i povreda odigraju meč vredan titule:

Izuzetno loša prva četvrtina je uticala na dalji tok utakmice u petak. Mega je pokazala kvalitet i talenat i u tom meču, sa druge strane, apsolutno sam svestan potrošnje kod naših igrača, i još svesniji problematike koju izazivaju brojne povrede. Želimo trofej i moramo pronaći energiju za još jedan meč u ovoj sezoni! Svaki glas sa tribina, bez obzira koliko ljudi bude bilo u hali, biće nam motiv više da prevaziđemo ogromne probleme. U ovom trenutku ne znamo ko će biti spreman za utakmicu“ rekao je trener crveno-belih.

Ekipa Crvene zvezde u nedelju će odigrati 79. zvaničan meč u ovoj sezoni i to u 4 takmičenja: Evroligi (34), ABA ligi (26+8), Kupu Radivoja Koraća (3) i Superligi Srbije (7).