Trenerska radionica u Barseloni, počela nova sezona Evrolige

Tradiconalnim okupljanjem trenera Evroligaških klubova u Barseloni, zvanično je počela nova sezona Evrolige 2021-2022!

Na dvodnevnoj radionici koja je održana u sedištu Evrolige u Barseloni, prisutan je bio i trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić.

Osim trenera crveno-belih prisutni su bili treneri još 15 klubova koji će se takmičiti u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju u narednoj sezoni, osim opravdano odsutnih trenera francuskih timova ASVEL i Monako koji imaju obaveze u završnici francuskog prvenstva (F4 u Roanu od 24-26.06.2021.godine)

Tokom dvodnevne radionice trenerima je prezentovan projekat Evrolige i saradnja sa kompanijom IMG u narednih 5 sezona, a sastanak koji su treneri imali sa sudijama takođe je od strane šefova stručnih štabova ocenjen kao izuzetno koristan pred početak nove sezone.

Dvodnevna radionica trenera u sedištu Evrolige samo je prvi u nizu sastanaka koji se tradicionalno održavaju krajem juna i početkom jula sa predstavnicima svih segmenata klubova, dok će seriju sastanaka zatvoriti kapiteni svih ekipa početkom septembra ove godine.

Evroliga je u petak 18.06.2021. godine i zvanično potvrdila listu učesnika u narednoj sezoni Evrolige među kojima se nalazi i Crvena zvezda petostruki osvajač ABA lige jtd.

Crvena zvezda je mesto u takmičenju obezbedila preko specijalne pozivnice koju je našem klubu dodelila Evroliga.

KK Crvena zvezda će o zaključcima svih sastanaka i novim informacijama vezanim za Evroligu blagovremeno obavestiti javnost.

KK Crvena zvezda mts