PICK N TALK E17: Filip Sunturlić

KK Crvena zvezda mts potrudio se da u sezoni 2020-2021 koja se završila triplom krunom crveno-belih ponudi našim navijačima i nešto novo, posebno u vremenima kada nismo imali podršku sa tribina i ono što našem klubu donosi nemerljiv doprinos – navijače.

Među novim sadržajima u danima i mesecima kada smo igrali utakmice bez podrške publike, ali smo želeli da joj predstavimo naš klub “iznutra” i pokažemo kako on fukcioniše je i podcast “Pick N Talk”. Prva sezona završava se 17. epizodom u kojoj je gost direktor kluba Filip Sunturlić.

U epizodi koja predstavlja “specijal” pred letnju pauzu, Filip govori o svim izazovima sa kojima se Klub suočavao u prethodnom periodu, vrednostima sistema koji je izgrađen u Klubu koji je postao standardan član evroligaške porodice, značaju svakog člana Kluba za sistem Crvene zvezde, brojnim malim i velikim stvarima koje čine svakodnevni život Crvene zvezde, vidljivim i “nevidljivim” problemima sa kojima se bori Crvena zvezda, povratku imidža i ugleda, brojnim priznanjima, novim idejama, pobedama i porazima crveno-belih na tom putu, ali i svom putu kao košarkaša, pa kasnije i kao deo menadžmenta Crvene zvezde u kojoj je postao najmlađi generalni menadžer jednog evroligaškog kluba.Zašto crvena tačka i “minimalizam” na šampionskoj majici imaju mnogo veće značenje, i kako je sistem koji je napravljen dolaskom predsednika kluba Nebojše Čovića uz ljude koji vredno rade u klubu već godinama uspevao da prebrodi mnoga iskušenja…

O  tome i planovima za blisku i dalju budućnost KK Crvena zvezda,  u 17. epizodi, ujedno i poslednjoj pred letnju pauzu sa Ivanom Minićem i Milanom Dozetom razgovara Filip Sunturlić.

KK Crvena zvezda potrudiće se da u novoj sezoni ovaj podcast bude još bolji, jer je osnovna ideja da ovaj format ostane zabeležen i za neke nove Zvezdaše u godinama i decenijama koje dolaze. A u međuvremenu vas očekuju i još neki specijali koje pripremamo.

Sve epizode prve sezone podcasta “Pick N Talk” možete pogledati ispod 17. epizode kojom zatvaramo šampionsku sezonu u kojoj su osvojena tri trofeja.