Zajedno možemo sve!

KK Crvena zvezda mts imao je jednu od najtežih ali i najuspešnijih sezona u modernoj klupskoj istoriji. Suočeni kao i čitav svet sa globalnom pandemijom, ali i brojnim potresima i nesumnjivo teškim situacijama, Crvena zvezda je kao nikada ranije pokazala snagu jedne porodice.
To i jesu bili naši motivi tokom čitave sezone, da zajedno stojimo i zajedno možemo. Snaga zajedništva je pobedila na kraju priče, donela tri trofeja u klupske vitrine i ostvarila brojne pobede i van terena. To je naš DNK, naša linija života, pobede, trofeji, inat, borba u najtežim mogućim okolnostima… Motiv linije života ostaje sa nama i u narednoj sezoni, kao i pasoš koji predstavlja pravi lični dokument svakog Zvezdaša i čija je ideja i dizajn nadmašila granice Evrope i zašla čak i na teritoriju azijskog kontinenta. Pasoš Crvena zvezda republika sada čeka nove pečate, a obogaćen je motivom zlatnog štita čija je simbolika potpuno jasna. Zlatni sjaj, onaj šampionski, koji predstavlja nove i stare članove crveno-bele porodice koji doprinose klubu i čiji doprinos uvek i ponosno ističemo. 
Jer snaga crveno-bele porodice je velika. To se pokazalo kada smo svi zajedno stavili tačku na tešku i veoma uspešnu sezonu 2020/2021. A, posle jedne velike tačke je vreme za tri tačke.
Vreme je da još jednom pokažemo da su najveći uspesi obaveza i motivacija, oni nas inspirišu da pokažemo da je ovo vreme Crvene zvezde. Ovo je vreme kada zajedno možemo sve!