Crvena zvezda i “Magenta Sport Kup” na RTS-u

KK Crvena zvezda će nakon tri odigrane prijateljske utakmice u Beogradu, najozbiljniju proveru do sada u pripremnom periodu imati na turniru koji se tokom narednog vikenda igrati u Minhenu.

Crveno-beli će u polufinalu turnira čiji je organizator Bajern igrati protiv Panatinaikosa u subotu, dok će u nedelju igrati i drugi meč u Minhenu protiv Virtusa iz Bolonje ili domaćina Bajerna, u zavisnosti od ishoda polufinalnih mečeva.

KK Crvena zvezda ovim putem obaveštava javnost da će obe utakmice našeg tima moći da prate i svi ljubitelji košarke u Srbiji pošto je prava prenosa utakmica na ovom izuzetnom jakom turniru kupila Radio Televizija Srbije (RTS).

Ovogodišnji “MagentaSport Kup” igraće se u “Audi Domu” u Minhenu uz prisustvo publike, a raspored odigravanja utakmica je sledeći

Subota, 11.09 septembar: Crvena zvezda mts – Panatinaikos (15:00);
Bajern Minhen  – Virtus Bologna (18:00);

Nedelja, 12.09 septembar: Utakmica za treće mesto (15:00), Utakmica za prvo mesto (18:00).

Ekipa Crvene zvezde u petak u jutarnjim časovima putuje u Minhen, a u Beograd se vraća već u ponedeljak, jer tim i stručni štab već 15.09 očekuju i obaveze tokom “Media Day-a Evrolige, a već iste večeri i put u Grčku na prijateljske mečeve sa Promiteasom i AEK-om koji su na programu 16.09 i 18.09 u Patri i Atini.