Crvena zvezda i Acibadem Bel Medic nastavljaju saradnju

Vrlo uspešna saradnja našeg kluba i partnera Acibadem Bel Medic-a traje još od 2018. godine i obuhvata medicinsku negu i partnerstvo našeg kluba na svim nivoima: od  igrača prvog tima, svih zaposlenih u klubu, pa do svih mlađih selekcija.

Ta saradnja dobila je i novu dimenziju u prethodnoj sezoni koja je odigrana u vreme pandemije virusa Covid-19 u kojoj je KK Crvena zvezda imao i veliku pomoć i podršku upravo našeg partnera kompanije Bel Medic koja je u međuvremenu postala i deo vrlo uspešnog tima kompanije “Acibadem” koja je takođe imala izuzetno uspešno saradnju sa našim klubom.

Ova saradnja za KK Crvena zvezda ima poseban značaj u vremenima kada smo svi, pa i svetski sport i košarka, pogođeni pandemijom virusa Covid-19 i kada je briga o zdravlju dobila izuzetno veliki značaj.

Produženjem ugovora KK Crvena zvezda mts je obezbedio da crveno-beli imaju najbolju moguću lekarsku negu. Bel Medic ima tradiciju dugu 26 godina u pružanju medicinskih usluga.

Kao i do sada ekipa Acibadem Bel Medic-a uvek će biti uz crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama mlađih selekcija.

“Produžetak saradnje sa Bel Medic-om koji je postao i deo Acibadem grupe sa kojom smo takođe imali izuzetnu saradnju, najbolje govori i o nama kao klubu koji nastavlja da raste iz godine u godinu. Ne moram da ističem da nam je već godinama jedna od najvažnijih tačaka u godišnjem planu pružanje najbolje moguće nege našim igračima i ljudima koji rade u klubu. Ta potreba je bila prošle sezone u vreme pandemije Covid-19 još veća jer je upravo korona pogodila veliki broj naših igrača i zaposlenih u klubu i menadžmentu. Tim partnera koji će nam olakšati funkcionisanje kluba u ovoj izuzetno zahtevnoj sezoni ne bi bio kompletan i snažan bez Bel Medic-a”,   istakao je direktor kluba Filip Sunturlić.

Ispred Acibadem Bel Medic-a:

”Na naše veliko zadovoljstvo objavljujemo da se uspešna saradnja sa KK Crvena zvezda nastavlja u duhu istih vrednosti. Ponosni smo na činjenicu što smo u i prethodnom periodu dokazali da su obe strane lideri u svojim oblastima.  Kao i do sada Acibadem Bel Medic će nastaviti da  pruža najviši mogući kvalitet zdravstvene zaštite, sa posebnom  pažnjom na zdravlje sportista u sadašnjoj  epidemiološkoj situaciji. Nova košarkaška sezona u ABA I Evroligi predstavlja veliki izazov na koji ćemo odgovarati visokim nivoom stručnosti a očekujući vrhunske rezultate.”, istakla je dr Ivana Petrović.