Crvena zvezda i Nektar pivo – novi pobednički tandem

KK Crvena zvezda mts osnažio je u utorak svoj tim za narednu sezonu i svoj tim partnera i sponzora.

Novi član crveno-belog tima  je Banjalučka pivara sa kojom je potpisana saradnja na tri godine!

Banjalučka pivara je jedan od lidera u regionu u proizvodnji piva, najpopularniji brend i jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj. Novi član Zvezdinog tima je kompanija sa gotovo vek i po dugom tradicijom.

Uspešni se lako prepoznaju, pa je višegodišnja saradnja Banjalučke Pivare i KK Crvena zvezda  prirodan spoj!

KK Crvena zvezda je veoma ponosna što je jedna ovakva kompanija u ovakvim vremenima  prepoznala crveno bele kao pravog partnera za dalji rast i ekspanziju i na tržištu Republike Srbije. 

Saradnja između KK Crvena zvezda i “Banjalučke Pivare” ozvaničena je ponedeljak u  dvorani ”Aleksandar Nikolić” nakon koje su svoje utiske izneli i direktor Banjalučke pivare gospodin Ilija  Šetka i direktor KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić.

Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare izrazio je svoje zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora i istakao da je izuzetno ponosan na ovu saradnju.

„Veoma sam srećan što smo danas potpisali ugovor sa najuspešnijim i najtrofejnijim srpskim klubom. Ne samo što je i sa ove i sa one strane Drine, Crvena zvezda najpopularniji klub, već u Banja Luci postoji ozbiljan fan klub navijača košarkaškog kluba Crvene zvezde. Imamo i isti dres, crveno belo je naša boja i iskreno se nadam da će ova naša saradnja potrajati dugi niz godina”, izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

Ovim povodom se obratio i direktor KK Crvena zvezda mts Filip Sunturlić:

’Da bi tim na terenu izgledao dobro, potrebno je obezbediti im uslove za to. Jedan veliki korak u tom pravcu je sklapanje poslovne saradnje sa novim partnerom – Banjalučkom pivarom. Zahvalan sam u ime svih nas u klubu, menadžmenta, stručnog štaba, igrača i svih nas kojima je crveno bela boja u srcu, što su stali uz nas u ovom teškom trenutku kada nikome nije lako, i što su pokazali veliku želju i interes  da zajednički realizujemo ovu saradnju. 

Crvena zvezda kao klub koji je osnovan 1945. godine dobija još starijeg partnera Banjaluču Pivaru koji je osnovana još davne 1873.godine. Kada spojimo dugu tradiciju oba brenda dobijamo zajedničku reč – uspeh. Potrudićemo se da sve što smo se dogovorili sprovedemo u delo, da iskoristimo ovu saradnju da promovišemo prave stvari. Crvena zvezda gaji svoje odnose sa partnerima koji su uz nas i u dobru i u zlu, naša želja je da taj odnos bude prijateljski ,a ne strogo poslovni. Banjalučka pivara je brend koji je poznat i u velikoj ekspanziji, koji osvaja nova tržišta, i verujem da će im KK Crvena zvezda u tome pomoći. Ono što nas spaja je zajednička crveno bela boja, i verujem da ćemo zajedno postići rezultate koje očekujemo jedni od drugih. Dobrodošli u crveno-belu porodicu!’’, istakao je direktor Kluba Filip Sunturlić.