Povratak u Arenu – da podsetimo Evropu kako to izgleda!

Košarkaši Crvene zvezde mts vraćaju se u “Arenu” posle tačno 19 meseci!

Prvi meč u novoj sezoni Evrolige crveno beli kod kuće igraju protiv Žalgirisa u sredu od 19 časova, a za tu utakmicu desetkovani tim Crvene zvezde nakon odličnog početka sezone, uz veliku i bučnu podršku sa tribina želi i prvu pobedu na domaćem terenu!

Ponovo smo u “Štark Areni” najvećoj hali na Balkanu spremni da “podsetimo” Evropu kakva je atmosfera kada crveno beli igraju važnu utakmicu.

Klub je u ponedeljak tačno u podne pustio u prodaju pojedinačne karte za meč sa litvanskim velikanom, ali i vrlo povoljan Evroligaški paket za 10 mečeva koji će naš tim igrati u najelitnijem evro klupskom takmičenju u Areni.

Prodaja karata za Žalgiris od ponedeljka!

Paketi ulaznica za Evroligu u Areni od ponedeljka u prodaji!

Klub podseća da živimo u vremenu pandemije koja zahteva primenu zdravstvenih mera koje je propisalo nadležno ministarstvo Republike Srbije!

Vraćamo se u Arenu, gde su bezbednosni protokoli drugačiji nego u hali Aleksandar Nikolić.

Zato KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali (maske KN 95 obavezne su za sve koji sede i pratiće utakmicu pored terena / courtseat), poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani ranije! Kapije Štark Arene biće otvorene već u 17 časova. 

Budite uz ekipu Crvene zvezde mts u sredu, pomozite našim momcima da dođu do važne pobede na početku nove evroligaške sezone i beogradske priče!

Podsetimo Evropu kako izgleda kada zagrmi Arena!