Prodaja sezonskih karata se bliži kraju, budi uz klub i ostvari brojne uštede!

Dragi Zvezdaši…

KK Crvena zvezda vas obaveštava da još uvek možete da obezbedite sezonsku ulaznicu i svoje mesto na svim utakmicama crveno-belih u sezoni 2021/22.

Mnogi od Vas su kupili nove sezonske ulaznice ili obnovili stare i time pokazali da nam veruju, da veruju i ekipi na terenu koja je u izuzetno teškim okolnostima bez nekoliko standardnih igrača i sa teškim rasporedom, uspešno otvorila novu takmičarsku sezonu 2021/2022.

Prodaja sezonskih ulaznica se bliži kraju… te Vas ovom prilikom podsećamo da kupovinom ove vrste karte ostvarujete brojne pogodnosti i na prvom mestu uštedu, a takođe direktno pomažete klubu da normalno svakodnevno funkcioniše u vremenu pandemije Covida i igrajući utakmice u četiri takmičenja.

Ovom prilikom Vas podsećamo na sve detalje vezane za prodaju seznskih karata:

Kao što je već navedeno u zvaničnim saopštenjima kluba, za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati utakmice u 4 takmičenja.

Link za kupovinu sa svim potrebnim informacijama nalazi se i na klupskom zvaničnom sajtu.

https://kkcrvenazvezda.rs/ticketing/

Sve kupce sezonskih karata iz prethodnih sezona,  tokom celog perioda prodaje, čeka “njihovo” mesto koje su kupovali i koristili prethodnih sezona i time će imati prednost u kupovini upravo tog mesta (ukoliko to žele) a klub se potrudio da i u vreme pandemije znatno olakša proces učlanjenja i kupovine sezonskih karata KK Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda podseća sve svoje pristalice koji kupuju sezonske karte za takmičarsku sezonu 2021/2022, da je klub za sve kupce predvideo i besplatnu članarinu, uz dobijanje nove članske karte KK Crvena zvezda koju smo u novom sistemu članstva pokrenuli!

Svi Zvezdaši koji žele da se učlane i postanu deo našeg kluba, ove sezone uz kupljenu(ili obnovljenu) sezonsku kartu imaće i besplatnu članarinu KK Crvena zvezda.

Sami ne možemo, zato budite uz svoj klub, uz svoje crveno-bele jer samo zajedno možemo do cilja kao što smo to radili prethodnih sezona. Budite deo tima Crvene zvezde koga očekuju velike utakmice u takmičarskoj 2021/2022 i koji je već u prvim utakmicama bez obzira na brojne probleme i prepreke pokazao od kakvog je materijala i koji su mu dometi!

Sezonske karte KK Crvena zvezda i dalje mogu da se kupe u kancelarijama kluba u Hali A. Nikolić, radnim danima od 10-16 časova, osim na dan utakmice kada će to biti moguće samo od 10-14:00.

Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica sa svim popustima i kategorijama, kao i tlocrt obe dvorane (grafika 1 – Hala Aleksandar Nikolić, grafika 2 – ŠTARK ARENA, u kojimo će KK Crvena zvezda igrati svoje utakmice možete pogledati ispod).