Crvena zvezda i Soccerbet: Tim koji pobeđuje

KK Crvena zvezda mts suočio se prošle godine sa jednim od najvećih izazova u modernoj istoriji. Veoma turbulentna sezona u potpunosti je bila u znaku globalne Kovid pandemije. Ona je imala uticaj na praktičnu svaku sferu naših života, a samim tim i na globalnu ekonomiju koja je napravila brojne potrese i u svetu sporta.

Tada, kao možda nikada ranije, za Crvenu zvezdu je bilo važno da uz sebe ima prave prijatelje i partnere. Na našu sreću tako je i bilo. Kompanija Soccerbet ušla je u crveno-belu porodicu baš u tim teškim momentima. Verovali su u Crvenu zvezdu, u upravu, menadžment, igrače i stručni štab. Verovali su da je crveno-bela porodica pravo mesto za dalji napredak brenda koji već godinama unazad raste i napreduje i sa pravom se kotira kao jedan od lidera u Srbiji u svojoj branši.

Crvena zvezda je znala da vrati ukazano poverenje. Tri trofeja na kraju sezone bili su najbolji dokaz fantastično urađenog posla na terenu, ali i van njega.  Međutim, Klub nije želeo tu da stane. Pokazao je da su lojalnost i odnos prema partnerima jedan od postulata uprave i menadžmenta. Crvena zvezda zna da ceni, ona pamti i stoji uz svoje partnere i prijatelje u svakoj prilici. Među njima je svakako kompanija Soccerbet.

Povodom produžetka saradnje govorio je direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić.

’’Pre svega hteo bih da se zahvalim kompaniji Phuket, odnosno Soccer na ukazanom poverenju i za sve što su učinili za nas i našu organizaciju u ovom periodu od kada smo zajedno. Prošle sezone, spletom čudnih okolnosti, a rekao bih čak i sudbinski ako nije kliše, uspeli smo da napravimo saradnju i dogovorimo partnerstvo. U tom trenutku nismo znali šta ćemo uspeti da realizujemo, ali mislim da mogu da kažem iz ove perspektive da smo napravili sistem i platformu koja nam svima odgovara i proizvodi rezultat. Mislim da ne postoji bolja platforma od osvajanja trofeja. U trenutku kada nama kao sportskoj organizaciji, kao i celokupnoj privredi i industriji ne cvetaju ruže usled situacije koju prouzrokuje Kovid pandemija uspeli smo da izvučemo najviše. U trenucima kada smo se suočili sa teškom i nepoznatom situacijom, dobili smo veliku pomoć i podršku za sve što radimo. Ono što je tada kompanija Soccer uradila za nas i način na koji se odnosila prema nama, doveli je do toga da danas imamo jednog zahvalnog prijatelja i partnera prema kom ćemo uvek biti odgovorni. Nastavak saradnje je samo posledica onoga što smo zajedno prošli i šta smo učinili. Za neke stvari kod nas ne postoji presedan, a to je da lojalnost ne može da se kupi. Ona je u osnovi i kada smo krenuli u dogovore oko produžetka saradnje time smo se i vodili. Nismo zaboravili šta ste uradili za nas kada nam je bilo najvažnije i hteli smo da vam vratimo i ukažemo dodatno poštovanje. Želimo da obećamo da ćemo u narednom periodu, kao Klub od prvog do poslednjeg, učiniti sve da budemo još bolji i da se vaša odluka o nastavku saradnje pokaže kao prava. Sve što budućnost bude nosila biće veliki zadatak za sve nas, ali ako budemo išli po principu dan po dan, utakmica po utakmicu, dešavanje po dešavanje…’’, rekao je Sunturlić, a zatim dodao:

’’Mislim da ćemo nastaviti da pravimo velike stvari i u narednom periodu. Ova sezona je gotovo jednako naporna. Zato je za nas važno da imamo prijatelje kao što je kompanija Soccer i njeni zaposleni koje ne bih posebno da izdvajam jer su oni integrisani deo svih uspeha. Mislim da će nam baš ti prijatelji biti dodatna energija i pokretač. Cenićemo podršku koju nam dajete, energija i trud koje ulaže sportski sektor i menadžment će biti posvećena onima koji su nam pravi prijatelji. Zahvaljujem vam se još jednom, a mi ćemo probati da prijateljstvo gajimo i valorizujemo kako dolikuje. Nadam se ponovo Kalemegdanu u junu i nadam se da ćemo tako, a to je najbolji način, staviti tri tačke na našu saradnju’’, istakao je direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić.

U ime kompanije Soccerbet govorio je Vladimir Đekić jedan od direktora ovog brenda:

’’Meni ispred kompanije Soccer mi je pripala velika čast da potpišem ovaj ugovor. Saradnja je pokrenuta prošle godine i veoma mi je drago da se ona nastavlja. Velika je čast što se naš brend nalazi na dresovima Crvene zvezde. Uz našu podršku Crvena zvezda je osvojila tri trofeja prošle godine, ove godine zajedno napadamo trofeje u svim domaćim i regionalnom takmičenju. Nadam se daćemo u budućnosti svi zajedno slaviti trofeje. Najbolji sa najboljima – hvala Crvenoj zvezdi’’

Kao deo igračkog kadra na svečanom događaju pod otvorenim nebom govorio je i prvotimac Crvene zvezde mts Marko Simonović koji je bliže objasnio značaj Zvezdinih partnera i rada uprave za igrački kadar crveno-belih:

’’Ispred tima i igrača želim da se zahvalim kompaniji Soccer i upravi kluba što mislite na nas i dajete nam podršku. Mi ćemo uraditi sve što je do nas, daćemo svoj maksimum. Nadamo se najboljim rezultatima i da će na kraju svi biti zadovoljni’’, istakao je Marko Simonović.

Tim koji pobeđuje ne treba menjati. Vernost i odanost su vrednosti u koje verujemo i koje ćemo uvek promovisati. To je Crvena zvezda, tako je uvek bilo i tako će i ostati. Crvena zvezda i Soccerbet su tim koji pobeđuje, na terenu i van njega.