Nova pobeda Crvene zvezde 2

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda zabeležila je i drugu pobedu u 1.muškoj ligi Srbije.

Crveno beli su u ponedeljak uveče u dvorani Basket City pobedili seniorsku ekipu Astra sa ubedljivih 102:64 (27:9, ,26:18, 28:17, 21:20)

Najefikasniji kod mladih košarkaša Crvene zvezde bio je Ognjen Matović sa 18 poena, Pavle Mišić je ubacio 4 manje, Mihailović je dodao 13.

Boljom igrom od samog starta utakmice ekipa Crvene zvezde stigla je do druge pobede u meču koji je bio ujedno drugi ispit za naš juniorski tim sa znatnom starijim, seniorskim igračima.

KK Crvena zvezda 2: Topić 11 , Gačić 12, ,Radaković 7, Mihailović 13, Pavlović 6 , Šarenac 7, Mišić 14, Matović 18, Radojević 7, Vuković 7;

Podsetimo, osnovna ideja koja je u skladu sa višegodišnjim sistemom sistema KK Crvena zvezda, koji je davao i daje šansu mladim igračima, je mogućnost da naši mladi košarkaši (juniorski tim) igrajući u 1.muškoj ligi Srbije stičuneophodne i preko potrebno iskustvo sa starijim i iskusnijim igračima koji su iznad njihove starosne granice.

Istovremeno paralelno sa nastupima u ovoj seniorskoj ligi,  crveno beli će se, kao i svake sezone takmičiti i u svojoj juniorskoj ligi sa svojim vršnjacima.

U utakmici trećeg kola Crvena zvezda 2 u okviru 1.muške lige Srbije dočekuje ekipu Zvezdare, a već u četvrtak u 2.kolu Kupa Srbije crveno beli dočekuju ekipu Riversa.