Počela prodaja karata za Panatinaikos

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon duplog kola u kome su gostovali, konačno se vraćaju svojoj kući, a u četvrtak ih očekuje meč 8.kola Evrolige sa Panatinaikosom.

Utakmica koja počinje u 18 časova igraće se u hali “Aleksandar Nikolić” našoj kući, ali i dvorani mnogo manjeg kapaciteta, jer je “Štark Arena” (u koju se vraćamo za meč sa Asvelom) i dalje zauzeta.

KK Crvena zvezda mts je, kao što je i najavljeno još krajem prošle nedelje, pustio u utorak u prodaju karte za ovu utakmicu i to po sledećim cenama:

R.br. KATEGORIJA KARTE Nala A.Nikolić CENE
1 TRIBINA A, B, C, D 1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima Ticket Vision (osim u Delfi knjižarama).

Takođe na sledećem linku možete pretražiti prodajna mesta I pronaći ono koje Vam je najbliže po celoj Srbiji – https://www.tickets.rs/partners

Prodaja ulaznica za duel sa Panatinaikosom biće omogućena i online, a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće na blagajni Hale A. Nikolić koja će raditi samo na dan utakmice od 14 časova.

Cena dnevnih karata za ovu priliku je nešto viša, ali je broj mesta kao i kapacitet hale izuzetno ograničen, uz činjenicu da je već kupljen veliki broj sezonskih karata za tekuću takmičarsku sezonu od strane naših navijača!

Klub ovom prilikom podseća da se sezonske karte i dalje mogu kupiti u kancelarijama kluba u Hali A. Nikolić, radnim danima od 10-16 časova, osim na dan utakmice kada će to biti moguće samo od 10-14:00.

Dođite u halu Aleksandar Nikolić, našu kuću i u prepoznatljivoj atmosferi pomozite našim momcima da dođu do izuzetno važne pobede protiv ekipe atinskog Panatinaikosa!

Evroliga (8. kolo) Crvena zvezda mts – Panatinaikos (četvrtak 18 časova, Hala Aleksandar Nikolić).