Sportski, fer i korektno, uz bučnu podršku do pobede

KK Crvena zvezda mts dočekuje večeras ekipu Partizana u utakmici 8.kola ABA lige jtd od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Klub još jednom podseća da je ovaj meč proglašen utakmicom “povišenog rizika” nakon bezbednosnog sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika ABA lige jtd i KK Partizan NIS koji su takođe bili prisutni na sastanku.

KK Crvena zvezda mts će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu.

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da večeras ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do nove pobede.

KK Crvena zvezda još jednom podseća da  gostujućih navijača neće biti u skladu sa dogovorom sa bezbednosnog sastanka.

Večeras će u halu moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda (koji takođe imaju mogućnost da na svoje ime kupe i dve dnevne karte za utakmicu 8.kola ABA lige), kao i svi oni koji su to pravo stekli kupovinom karte za meč 9.kola Evrolige sa francuskim ASVELom.

Takođe, shodno propozicijama takmičenjaslužbena lica KK Partizan NIS dobiće za njihove potrebe i na bazi reciprociteta, identičan broj karata koji će dobiti i predstavnici KK Crvena zvezda mts za utakmicu koja će se igrati u drugom delu sezone.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Ulazak na utakmicu biće omogućen  svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde ili “zelene pasoše” na svojim telefonima i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

Budite uz ekipu Crvene zvezde mts večeras, navijajte sportski fer i korektno uz prepoznatljivu atmosferu koju pravimo i koja je jedinstvena u Evropi. Pomozite našim momcima da dođu do važne pobede ali na naš  zvezdaški način, bez uvreda akterima meča, uvredljivih skandiranja, bacanja predmeta na teren, zakrčenih prolaza…

Podsećamo da svi koji se upute ka hali i koji će večeras biti uz naš tim, ponesu bilo koji detalj ili odevni predmet koji je u osnovnoj boji Crvene zvezde, jer želimo da obojimo halu u našu crvenu boju!

Utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS igra se od 19 časova.