Prodaja karata za UNIKS od utorka!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dva vezana gostovanja u Španiji , vraćaju se u svoju kuću halu Aleksandar Nikolić, gde ih u 12. kolu očekuje vrlo važna utakmica sa jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg takmičenja timom UNIKSa.

Utakmica je na programu u petak od 19 časova.

Ovaj meč protiv ekipe koja je u svoje redove dovela brojne igrače od koji su neki bili akteri i velikih NBA i evropskih utakmica je izuzetno važan za naš tim. Zbog svega pozivamo sve pristalice Crvene zvezde da još jednom ispune halu “Aleksandar Nikolić” i pomognu našim momcima, er je potpuno jasno da sa takvom podrškom mnogo lakše mogu da dođu do željenog rezultata!

KK Crvena zvezda mts pustiće u utorak tačno u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu i to po sledećim cenama:

R.br. KATEGORIJA KARTE Nala A.Nikolić CENE
1 TRIBINA A, B, C, D 1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima Ticket Vision (osim u Delfi knjižarama). Na sledećem linku možete pretražiti prodajno mesto koje  Vam je najbliže (Link: https://www.tickets.rs/partners).

Prodaja karata za duel sa ekipom UNIKSa biće omogućena i online (takođe sutra od 10h), a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće u Zvezdinom SHOP-u u Hali A. Nikolić na dan utakmice od 14h.

Dođite u halu Aleksandar Nikolić, našu kuću, i u dobro poznatoj atmosferi pomozite našim momcima da nastave sa pobedama!

Evroliga (12.kolo) Crvena zvezda mts – UNIKS Kazanj, petak 19h!