Crvena zvezda dočekuje Cibonu (ponedeljak, 18h)

Nakon velike pobede u Sankt Peterburgu, crveno-beli se okreću domaćim obavezama i utakmici regionalne lige sa Cibonom.

Ekipa Crvene zvezde mts trenutno je na deobi prvog mesta sa 8 pobeda i jednim porazom, a meč sa Cibonom koja trenutno ima skor 5/4 i jedno je od prijatnijih iznenađenja ove sezone, starim znancem i rivalom igra se u ponedeljak od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Duel sa zagrebačkim timom u okviru 10.kola regeionalnog takmičenja, koji će biti ujedno 41. duel u reginalnom takmičenju (skor 29/11 za Crvenu zvezdu) predstavja uvod u novu izuzetno napornu i tešku seriju utakmica koja očekuje naš tim u narednih 10 dana. Podsetimo, nakon ove utakmice, slede mečevi sa Olimpijakosom (četvrtak), pa gostovanje Krki u Novom Mestu već u subotu, a nakon toga i utakmice duplog kola EL sa Barselonom i Bajernom (utorak i petak)…

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić:
Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i skoncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču” rekao je trener crveno belih koji je u Sankt Peterburgu po prvi put ove sezone mogao da računa na Erona Vajta, ali je bio lišen pomoći Nikole Ivanovića koji je doživeo lakšu povredu na poslednjem treningu pred meč sa Zenitom.

Dejan Davidovac: “Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja puno trči i koja može da napravi problem svakom rivalu. Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i čvrstom igrom jer želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje” rekao je Davidovac.

Karte za ovu utakmicu prodaju se na svim prodajnim mestima “Tickets” od četvrtka u 10 časova (osim Delfi knjižara), i online, dok će na blagajnama hale “Aleksandar Nikolić” karte biti u prodaji na dan utakmice (ponedeljak) od 14 časova .

Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

10.kolo: Crvena zvezda mts – Cibona (ponedeljak 18 časova, hala Aleksandar Nikolić).