ZVEZDAŠI, STIGAO JE KALENDAR ZA 2022. GODINU!

KK Crvena zvezda mts pustio je u sredu tačno u podne u prodaju kalendar za Novu 2022. godinu!

Zadatak nam nije bio lak… Kako da se ne ponovimo posle svih trofejnih godina, velikih uspeha, velikih utakmica i velikih pobeda, a ipak da ne zaboravimo šta smo uradili, kroz šta smo prošli i kako smo svi zajedno došli do Nove Godine i novogodišnje jelke ispod koje se među brojnim poklonima, nalaze i oni najvažniji – tri pehara, kao podsetnik godine koja odlazi, i putokaz za Novu 2022. godinu koja je pred nama!

Ovogodišnji kalendar na svakoj stranici ima 3 važna „sastojka“ koji čine Crvenu zvezdu: njenu prošlost (važni podaci i brojke iz bogate istorije kluba), sadašnjost (slike prvog tima i trenera) i budućnost (poruke, slogani i pesme koje su vodilja svima nama i podsetnik koji klub volimo, za koji svi zajedno navijamo i za čije uspehe smo svi zajedno zaslužni).

Na naslovnoj strani kalendara, nakon koje se nižu slike naših igrača i trenera, nalazi se veliki grb našeg kluba i pesma koja će važiti za sva vremena „Sve što smo želeli, sve što smo hteli, to su nam dali crveno-beli…“.

Svaki mesec, poruka i slika na kalendaru „prate“ takmičarsku godinu našeg kluba i prvog tima mart- podsetnik na rekord i utakmicu sa Budiveljnikom, april i maj– završnica regionalne lige, jun – Mali Kalemegdan, septembar – vernost navijača i sezonske ulaznice, ali i podsetnik na rekordere našeg kluba i ljude koji su na terenu ispisivali istoriju KK Crvena zvezda!

Boje koje dominiraju na kalendaru su crvena, bela i zlatna i sve tri jasno asociraju na Crvenu zvezdu: boje kluba i uspeh.

Novogodišnji kalendari KK Crvena zvezda nalaze se u prodaji od srede 22.12.2021. godine po ceni od 350 dinara, i mogu se kupiti u zvaničnoj prodavnici kluba koja se nalazi u okviru hale „Aleksandar Nikolić, kao i online putem sajta: www.kkczstore.com

Zvezdaši, idemo dalje u nove izazove i nove pobede!