Odložena utakmica 19.kola EL između Crvene zvezde i Fenerbahčea

Utakmica 19.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i ekipe Fenerbahče odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na virus Covid 19 u našem timu.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova odložen je na zahtev KK Crvena zvezda mts koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu. Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani su novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes, dok je Nikola Kalinić dobio pozitivan nalaz tokom prethodnog vikenda.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.

KK Crvena zvezda mts