Odložena utakmica 20.kola Evrolige Crvena zvezda – Real Madrid

Utakmica 20.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i ekipe Reala iz Madrida odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na virus Covid 19 u našem timu.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u utorak 11.01.2022. godine od 19 časova u Beogradu, odložen je na zahtev KK Crvena zvezda mts koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu.

Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan je novi slučaj Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba, a dugoj listi priključio se i Dejan Davidovac.

Pozitivni na Covid 19 trenutno su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes, Nikola Kalinić i Dejan Davidovac.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.