KKK Singidunum Crvena zvezda najuspešniji sportski kolektiv!

U Skupštini Grada Beograda održana je manifestacija Sportskog saveza OSI Beograda na kojoj su proglašeni najbolji sportisti sa invaliditetom u 2021. godini.

KKK Singidunum Crvena zvezda dobio je laskavo priznanje za najbolji sportski kolektiv na teritoriji Beograda! Ovim povodom govorio je kapiten KKK Singidunum Crvena zvezda Željko Ćirković:

’’Mnogo godina unazad Singidunum je ispisivao istoriju košarke u kolicima i ostvario mnogo domaćih i međunarodnih uspeha. Ipak ono što je za mene jedan od najlepših događaja, o kojem sam kao mali maštao, jeste saradnja sa našim šampionom, dugogodišnjim učesnikom Evrolige, Crvenom zvezdom. Od tog momenta postali smo prisutniji u javnosti više nego ikada i zato želim da ovo priznanje podelim sa našim prijateljima i partnerima iz Crvene Zvezde. Singidunum Crvena zvezda ima velike planove za naredni period i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispisivati nove stranice u najatraktivnijem sportu osoba sa invaliditetom’’, rekao je Ćirković.

Trebalo bi istaći da je od strane Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograd i KK Crvena zvezda mts dobila zahvalnicu za veliki doprinos u razvoju sporta osoba sa invaliditetom tokom 2021. godine.

Našim prijateljima, velikim herojima ovom prilikom čestitamo na laskavom priznanju. Nastavljamo da ih bodrimo, ali i aktivno podržavamo u svim narednim izazovima.