Crvena zvezda dočekuje Zadar

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velikog trijumfa i revanša ekipi Uniksa u Kazanju, nemaju puno vremena da se pripreme za naredni meč i nove izazove koji im slede.

A to je kao prvi korak, utakmica sa Zadrom u hali Aleksandar Nikolić u okviru 20.kola regionalnog takmičenja. Za tu utakmicu crveno beli imaju raspon od samo 48 sati u odnosu na početak meča u Kazanju.

Trener crveno belih Dejan Radonjić navodi da je prvi cilj osvežiti i oporaviti ekipu pred dolazak Zadra:

Posle Kazanja i izuzetno kratkog vremenskog perioda očekuje nas utakmica sa Zadrom. Postoji veliko zadovoljstvo zbog pobede u Kazanju, posebno zbog činjenice da su pojedini igrači odigrali dobro i počeli da se vraćaju u stanje u kome su bili pre korone i svega što smo nakon toga imali kao posledicu toga. Naravno posle velike potrošnje u Kazanju pokušaćemo da iskoristimo taj izuzetno kratak period od samo jednog dana kako napravili pripremu i ušli što spremniji u utakmicu sa Zadrom, odigrali je dovoljno dobro kako bi osvojili nove bodove“ rekao je trener crveno belih.

Stefan Lazarević: „Nemamo mnogo vremena za pripremu utakmice sa Zadrom i oporavak od izuzetno zahtevnog i teškog meča u Rusiji. Ekipa Zadra igra sve bolje, i moraćemo maksimalno da iskoristimo ovaj period od samo 24 časa kako bi se pripremili za meč sa Zadranima. Moramo da odigramo čvrsto i dobro kako bi došli do bodova u tom meču i u dobrom raspoloženju se okrenuli daljim utakmicama“ rekao je igrač Crvene zvezde.

Utakmica u hali Aleksandar Nikolić igra se od 19 časova, a karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju u četvrtak. Na dan utakmice dnevne karte prodavaće se od 14 časova na blagajni hale Aleksandar Nikolić.

U prom meču dva tima ove sezone, koji je odigran u Zadru početkom novembra 2021.godine crveno beli su slavili 83:73.