Mlađe selekcije pružile veliku podršku juniorima pred ANGT ’’Marko Ivković’’

Juniori Crvene zvezde mts obavljaju završne pripreme za turnir ANGT ’’Marko Ivković’’ koji će se održati od petka 25.02. do nedelje 27.02. u dvorani Basket City. Crveno-beli će turnir dočekati na domaćem terenu, mestu gde treniraju i igraju svoje utakmice zahvaljujući dugogodišnjoj i veoma uspešnoj saradnji koju Evroliga i Crvena zvezda neguju već duže od decenije.

Upravo u dvorani ’’Basket City’’ juniori Crvene zvezde su održali u četvrtak jutarnji trening, a na njemu ih je dočekalo veoma prijatno iznenađenje. Naime, njihovi drugari iz muških i ženskih mlađih selekcija Kluba u velikom broju su ispunili dvoranu i pružili im gromoglasnu podršku pred brojne i teške izazove. Bio je to pravi podstrek da trening prođe u još jačem intenzitetu i da crveno-beli potpuno spremno dočekaju prvi izazov u petak. Crvena zvezda će otvoriti beogradski ANGT turnir u petak od 10 časova protiv ekipe Valensije.

Nema sumnje da će podrška izabranicima trenera Miloša Obrenovića biti veoma značajna u narednim danima. Samopouzdanja im sigurno ne manjka jer su crveno-beli jedina neporažena ekipa u Jedinstvenoj juniorskoj ligi Srbije sa učinkom od 12 pobeda iz isto toliko utakmica. Takođe, juniori su na šest utakmica 1. muške lige Srbije upisali pet pobeda uz samo jedan poraz u seniorskoj konkurenciji.

Prava kruna na dosadašnju izuzetnu sezonu crveno-belih juniora biće nastup na kvalifikaconom turniru Adidas Next Generation ’’Marko Ivković’’ koji se 11. put u nizu održava u organizaciji Crvene zvezde. Zvezdaši, vidimo se u hali!