EL: Nema odmora stiže veliki Real (utorak 19h)

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa vrlo napornim ritmom utakmica, već u utorak u Beograd stiže ekipa Reala iz Madrida.

Duel crveno-belih sa jednom od ekipa koje su pretendenti na najviši plasman i u ovogodišnjem izdanju Evrolige zakazan je za 19 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Pred ovaj duel trener crveno belih Dejan Radonjić ima kadrovskih problema, i dalje su van tima zbog povreda Stefan Marković i Maik Cirbes.

Dueli sa Realom uvek predstavljaju praznik košarke u Beogradu, a novia utakmica sa kraljevskim klubom predstavlja veliko iskušenje u ovako zgusnutom kalendaru u kome se trenutno nalaze crveno-beli, koji će da podsetimo već u četvrtak dočekati i Makabi u Beogradu (karte za oba duela su u prodaji u poslovnicama Tickets Vision-a):

Jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji. Nije jednostavno, posebno taj mentalni aspekt i potrošnja, imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda” rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić: „Svi znamo o kojoj se ekipi radi i kakav kvalitet poseduju. Ipak igramo pred našom publikom i imaćemo vetar u leđa. Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu. Loša serija Reala može da bude otežavajuću okolnost jer ekipa zna da se mobiliše i odreaguje i odigra dobru utakmicu , ali sve zavisi od nas, moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za ovo što nas čeka“ rekao je bek crveno belih

KK Crvena zvezda mts podseća sve Zvezdaše da je pred seriju važnih i vezanih utakmica u Beogradu, pustio još prošlog utorka (01.03.2022) u 10 časova u prodaju dnevne karte za za utakmice sa Realom (zaostala utakmica 20. kola). Karte će se prodavati i na dan utakmice na blagajni hale Aleksandar Nikolić

Već u četvrtak u Beograd stiže Makabi, a vrlo napornu seriju utakmica ekipa završava u ponedeljak duelom sa Studentskim Centrom.