Crveno beli dočekuju debitanta iz Podgorice (ponedeljak, 18h)

Košarkaši Crvene zvezde mts u ponedeljak od 18 časova utakmicom protiv SC Derbi (Studentskog Centra) „zatvaraju“ 22. kolo regionalnog takmičenja.

Crveno beli su iza sebe ostavili izuzetno uspešan, ali i fizički iscrpljujuć i težak period u kome su samo u poslednjih 14 dana odigrali mečeve sa Panatinaikosom, Fenerbahčeom, Baskonijom, Partizanom, Realom i Makabijem.

Iz tog razloga pauza od 3 dana dobro je došla našem timu da se osveži i odmori pred naredne mečeve, a prvi je protiv ekipe koja debituje u regionalnoj ligi, ali je dosadašnjim igrama, kvalitetom i iskustvom nekolicine igrača pokazao mnogo više od jednog debitanta u ligi.

Klub iz Podgorice ima trenutno skor 8-11, a u prvom meču koji je odigran 15.11.2021. u Podgorici crveno beli su slavili 99:67:

Ekipa Studentskog Centra je debitant u regionalnoj ligi, ali pokazali su se u jako dobrom svetlu, igraju dobro i imaju sjajan rezultat za sada. U pitanju je ekipa koja ima potencijala i želimo dobrom igrom da osvojimo nove bodove“ rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić koji će o sastavu tima koji će startovati u ponedeljak odlučiti na dan utakmice.

Ognjen Kuzmić: „Očekuje nas meč protiv tima koji je pokazao dosta u prethodnom delu sezone. Tim koji je sastavljen od iskusnih, ali i nekolicine mladih i vrlo talentovanih igrača. Imali smo nakon prethodnog perioda koji je bio izuzetno naporan, par dana da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu u kojoj želimo da odigramo dobro i osvojimo bodove kojim bi ostali u samom vrhu tabele“ rekao je Kuzmić.

Karte za duel 22.kola regionalne lige nalaze se u prodaji, a našim navijačima biće na raspolaganju i na dan utakmice na blagajni hale Aleksandar Nikolić.

U petak crveno bele očekuje gostovanje Barseloni, a u narednoj rundi regionalne lige crveno beli gostuju Ciboni.