Polovičan učinak, pobeda juniora i poraz kadeta Crvene zvezde

Tokom prethodnog vikenda odigrane su utakmice 20. kola Triglav i Roda liga za mlađe selekcije (kadeti i juniori) u kojima su mladi košarkaši Crvene zvezde imali polovičan učinak.

Raspored je tako hteo da su kadeti i juniori imali dvomeč sa mlađim selekcijama KK Mega Mozzart u kome su imali polovičan učinak.

Kadeti koji su igrali oslabljeni utakmicu 20. kola kadetske Triglav Lige su poraženi od vršnjaka Mege 102:81 u utakmici koja je održana u dvorani Basket City.

Najefikasniji kod crveno-belih bili su Gačić sa 22 i Vuković sa 17 poena, u gostujućem timu Dožić je bio i najefikasniji na utakmici sa 30 poena.

Kadetska ekipa Crvene zvezde trenutno je na (nekompletnoj) tabeli posle 20. kola peta na tabeli sa skorom 12-6 i narednog vikenda igra protiv ekipe Dinamik VIP Pay na Dorćolu utakmicu 21. kola.

Juniori su u svom meču 20. kola pobedili vršnjake Mege u dvorani „Mega Factory“ rezultatom 67:59 i tako nastavili niz bez poraza u ligi.

U čvrstom duelu istakao se kvartet crveno-belih: Vuković sa 17, Matović sa 13, Pavlović sa 12 i Radaković sa 11 poena.

I kod juniora tabela nije kompletna, Crvena zvezda je trenutno druga sa skorom 17-0 iza ekipe Borca koja ima učinak 17-2, a u 21. kolu dočekuju ekipu Dinamyc VIP Pay tokom narednog vikenda.

Pioniri Crvene zvezde u okviru svoje kvalitetne lige za igrač do 15 godina naredni duel igraju 9. aprila kao gosti protiv ekipe KK Fleš.