Lazar Đoković potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom

Jedan od najtaletnovanijih košarkaša rođenih 2004. godine, Lazar Đoković, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda mts. Đoković, koji pokriva pozicije krilnog centra i centra je uoči ove sezone došao kao veliko pojačanje u redove crveno-belih juniora. U tekućoj sezoni, u kojoj juniori Crvene zvezde imaju učinak u Jedinstvenoj ligi Srbije od 19 pobeda i dva poraza, Đoković je u potpunosti opravdao epitet velikog pojačanja. Logičan sled okolnosti, u skladu i sa praksom koju KK Crvena zvezda mts ima godinama u nazad jeste i paraf 207 centimetara visokog juniora na višegodišnji profesionalni ugovor sa Klubom.

’’Potpis profesionalnog ugovora za mene predstavlja veliki uspeh jer sam navijač Crvene zvezde još od malih nogu, ali ovo je samo početak. Moram da se zahvalim saigračima i trenerima koji su fenomenalni i uvek su tu da mi pomognu, naravno i svima koji su dali veliki doprinos u mom košarkaškom razvoju. Imam punu podršku porodice koja je uvek uz mene. Naravno još imam da radim i napredujem, ali znam da smo na pravom putu jer su oko mene neverovatni ljudi’’, rekao je Đoković.

Mladi igrač Crvene zvezde prepoznao je da je Crvena zvezda pravo mesto za njegov dalji razvoj uprkos interesovanju brojnih klubova iz Evrope. Srećno Lazare!