Cvele srećan ti rođendan!

Vladimir Cvetković  jedna od najznačajnijih figura i ličnosti u istoriji Crvene zvezde, i počasni predsednik našeg košarkaškog kluba, u utorak 24.05.2022. godine slavi 81. rođendan!

Ovom prilikom u ime svih članova KK Crvena zvezda počev od predsednika kluba, predsedništva, UO, igrača, menadžmenta, trenera seniorske i svih ostalih selekcija, od srca našem Cveletu čestitamo rođendan i želimo mu dobro zdravlje i da se zajednički radujemo budućim uspesima naše Crvene zvezde.

Vladimir Cvetković kao bivši košarkaš Crvene zvezde, reprezentativac, pa onda i najvažniji operativac FK u trenutku kada se Crvena zvezda popela na krov Evrope i sveta i postala besmrtna, od decembra 2021. godine je i počasni predsednik KK Crvena zvezda JEDINOG kluba za koji je igrao u svojoj prebogatoj karijeri.

U nastavku se možete podsetiti intervjua koji je tokom leta 2021.godine Vladimir Cvetković uradio za svoj klub kao svedočanstvo jedne zaista jedinstvene karijere čoveka koji je ceo život dao svojoj Crvenoj zvezdi!

Cvele srećan ti 81. rođendan!

Tvoja Crvena zvezda