Prodaja poslednjeg kontigenta karata u petak na blagajnama hale Aleksandar Nikolić

Košarkaši Crvene zvezde mts sastaju se u petak od 20 časova sa ekipom Partizana na startu ovogodišnje finalne serije regionalne lige.

Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice koje su na programu u petak i nedelju od 20 časova.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će prodaja preostalog paketa karata za prve dve utakmice finala plej ofa biti omogućen svim navijačima Crvene zvezde i na blagajni hale Aleksandar Nikolić u petak od 15 časova! Prodaja se obavljala u sredu i četvrtak u prostorijama Sportskog društva a u prodaji će se na dan utakmice naći mali kontigent ulaznica!

Interesovanje za prve dve utakmice je izuzetno veliko, a mečevi proglašeni utakmicama “povišenog rizika” nakon bezbednosnog sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice,

KK Crvena zvezda još jednom podseća da gostujućih navijača neće biti u skladu sa dogovorom sa bezbednosnog sastanka, kao i da neće biti omogućen prelazak navijača iz jedno u drugi sektor hale. Tribina D biće ovoga puta rezervisana za najmlađe Zvezdaše i članove svih mlađih selekcija našeg kluba.

U petak će u halu moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda, koji su takođe imali dodatnu mogućnost da na svoje ime kupe i maksimalno dva paketa  dnevnih karata za prve dve utakmice finala.

„Paket“  će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu I to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica!

Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte!)

Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo.

CENE DNEVNIH KARATA – FINALE ABA LIGA
R.br. KATEGORIJA KARTE PAKET I i II utakmica
1 TRIBINA A, B, C, D 1.000
2 PARTER B, PARTER 4 1.600
3 VIP LOŽA 3.600
4 PLAVA LOŽA 3.000
5 BELA LOŽA 2.400
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED rasprodato
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED rasprodato
9 POČASNO MESTO II RED 15.000

Budite uz crveno bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni!