Crveno beli spremni za drugu epizodu finala

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon startne pobede u velikom finalu regionalne ABA lige dočekuju ekipu Partizana NIS već u nedelju u drugoj utakmici finala.

Drugi meč igra se u istom terminu od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Previše vremena za oporavak i pripremu nove utakmice nema, a ekipa i trener Dejan Radonjić učiniće sve da što spremnije dočekaju novu utakmicu u ovoj seriji:

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić: „ Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren.  Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti! Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče“ rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić: „ Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve! Pozivam naše navijače da dodju sutra u još vecem broju i pruđe nam još veću i još glasniju podršku!

Treći meč u finalu na programu je u sredu, a domaćin je ekipa Partizana, eventualni četvrti duel na programu je u petak, a domaćin takođe u hali Aleksandar Nikolić je takođe ekipa Partizana.

Klub i ovom prilikom podseća da su karte za ovo finale puštene u prodaju u sredu, a prodaja dodatnog kontigenta karata za nedeljnu utakmicu počinje u nedelju od 15 časova na blagajni hale Aleksandar Nikolić.

Utakmica broj 2 finalne serije igra se u nedelju od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić.